Ugrás a fő tartalomra

Egyedi méretezés és ami ezzel jár

Azok akik már vásároltak kutyaruhát biztosan szembesültek azzal, hogy hiába volt csodaszép a boltban a kutyaruha, hiába tűnt hibátlannak a méret valahogy a kutyus nem érzi jól magát a ruhában, eltorzul a tartása, behúzza a farkát, stb... Ezek a jelek egyértelműen mutatják, hogy bizony nem választottunk jól, és ami az egészben a legnehezebb, hogy a következő választásra sem lesz garancia. 

Ugyan vannak már áruházak, ahova bevihetjük magunkkal kedvencünket, de általánosságról még koránt sem beszélhetünk.

Fenti helyzet nem túl szerencsés, hiszen egy balul elsült választás a kutyusban rossz emlékeket ébreszt a következő kutyaruha felpróbálásakor, illetve a Gazdi pénze is a kívánt cél elérése nélkül került elköltésre.

Hogy a fenti problémára mi lehet a megoldás? Azok a kutyaruhák, amelyek a Gazdik által megadott méretek alapján készülnek, így a kis kedvencnek lesz egy saját szabásmintája, a kutyaruha nem fog itt-ott lógni, elállni. A kutyus hamarabb el fogja fogadni, hiszen a mozgásban nem fogja őt korlátozni a ruha. Az Eva Style Kutyaruházat minden egyes terméke egyedi méretek alapján készül. Azért hiszünk ebben, mert gondoljuk csak végig mi alapján kategorizálhatnánk a kutyákat? Faja szerint? Vagy pl. háthossz, marmagasság szerinti méretek alapján? Ki az aki látott már két azonos fajtájú kutyát, teljesen más testfelépítéssel. Azt gondolom mindenki. Pont úgy ahogyan ez nálunk embereknél is van. Van azonban egy óriási különbség köztünk, és a kutyák között. Amíg mi viselünk egy pólót és egy nadrágot, addig a kutyusunkra ezt egyben kellene ráadnunk. A pólónk viszont lehet, hogy S-es méretű, míg a nadrágunk M-es méretezésű. Hogy lesz ebből akkor egy olyan kutyaruha, ami kényelmes, jó a kutyusra, és mégis leakasztható a boltok polcairól. Sehogy... Vagy csak óriási mázlival.

Az egyedi méretek megadása a Gazdik részéről egy plusz feladat, hiszen meg kell adni a méreteket. Meg kell mérni a kutyust, a méreteket el kell küldeni, és még lehet, hogy azt is hisszük, hogy rengeteget kell majd rá várni. Pedig az utóbbi nem igaz. Néhány napon belül az Eva Style Kutyaruházat elkészíti az teljesen egyedi méretek alapján készült kutyaruhát, és a kész csomag máris a futárszolgálat autójában van, úton a megrendelő felé.

Kedves Gazdik, kíméljétek meg pénztárcátokat a felesleges vásárlásoktól, kíméljétek meg a kedvenceiteket a kényelmetlen kutyaruháktól, szánjátok rá azt a pár percet a méricskélésre, majd a méretek elküldésére. Törekedjünk együtt arra, hogy a kutyust úgy védjük meg a hidegtől, a sártól, úgy legyen kedvenced csinos, hogy kényelmes ruhában szaladgálhasson. Számára a nap fénypontja, amikor kiszabadulhat a megszokott környezetéből a végtelen ingerek és szagok világába. Ne rondítsunk bele ebbe a szuper programba egy rosszul megválasztott kutyaruhával.

Megjegyzések